20/10/2019 Dag van de Trage Weg

20/10/2019 Dag van de Trage Weg

Elk jaar vindt in de herfst Dag van de Trage Weg plaats. Duizenden wandelaars, fietsers en ruiters trekken dan de wegjes en paadjes op. Van de Westhoek tot het Maasland, in het groen en in de stad, langs authentieke veldwegen en nieuwe tracés.

De gemeente Lanaken en Natuurpunt Lanaken organiseren samen op zondag 20 oktober 2019 een fietstocht van ca. 15 km. We verkennen dan de trage wegen van Lanaken en Gellik. In en vlak bij deze dorpscentra werd een nieuwe fietsverbinding gecreëerd en werden twee verwaarloosde buurtwegen opgeknapt.

We vertrekken om 13u30 aan Sportpark Montaignehof. De fietstocht duurt ca. 2,5 uur. Onderweg bezoeken we enkele markante plekken die het lokaal trage-wegennetwerk meer cachet geven.

Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier: https://www.natuurpunt.be/agenda/dag-van-de-trage-weg-36569

Beheerder

Reacties zijn gesloten.
X