Waarnemingen.be en mobiel invoeren voor beginners.

Waarnemingen.be en mobiel invoeren voor beginners.

In samenwerking met Natuurpunt Studie en Natuurpunt CVN organiseren we een vorming voor het gebruik van Waarnemingen.be en de mobiele apps zoals ObsMapp en iObs. Deze applicaties zijn handige tools om in het veld of thuis je natuurwaarnemingen in te geven. Zo werk je mee aan een actuele databank van de fauna en flora in de gebieden die je bezoekt.

We bieden o.a. een uitgebreide basis rond het invoeren en raadplegen van waarnemingen, zetten je op weg met mobiel waarnemen en installeren van de apps, en leren je praktische toepassingen om meer uit je waarnemingen te halen. Iedereen met interesse voor het digitaal invoeren van zijn/haar natuurwaarnemingen is welkom. Je mag je smartphone meebrengen, maar is niet vereist.

Voor deze activiteit moet je je online inschrijven. Inschrijven kun je via volgende link: https://www.natuurpunt.be/agenda/vrijwilligersopleiding-waarnemingenbe-en-mobiel-invoeren-voor-beginners-lanaken-31728
Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met tineke.thijs@cvn.natuurpunt.be.

De les gaat door in lokaal 6 van het Cultureel Centrum.

Beheerder

Reacties zijn gesloten.
X